Reunion 10 på Norsk!

2013

 

Tekst

Vær snill og les alt som står.


Ønsker du Reunion 10 som gir deg norsk i menyer og rapporter så send meg en e-post:

Kun språkfil med norsk for Reunion 10 - kr 950,-


Oppgradering til Reunion 10 + norsk språkfil - kr 1.250,-

Fullversjon Reunion 10 + norsk språkfil - kr 1.550,-


Frivillig servicekostnad

Fra 15. desember 2012 vil servicekostnaden gjelde fram til Reunion kommer i helt ny versjon - altså ikke årsbegrenset. Du vil få alle oppdaterte språkfiler tilsendt på mail når de er klare. De som ikke har servicekostnaden vil IKKE motta oppdaterte språkfiler etter 31.12.2012. - Kr 400,-


Programmet vil KUN være mulig å få som elektronisk fil med brukernavn og passord. Posten/tollvesenet har strammet inn og med tollbehandling/moms på programmet vil det bli uforholdsmessig dyrt.


Når du bestiller/betaler, husk å sende en mail hvor du skriver om du trenger oppdatering eller fullversjon, og om du evt. skal ha seerviceavgiften med.


OBS - OBS!

Skriv hva dere bestiller enten i bankoverførselen

eller i egen mail.


Eks.: Oppdat. + språk + service, eller: Fullversj + språkKlikk på postkassen for å sende meg en e-post.

Filen blir kontinuerlig oppdatert og feilrettet.

NB! Du MÅ HA Reunion 10 for å kunne benytte språkfilen. Mer informasjon om Reunion finner du på www.leisterpro.com

 


Slik bestiller du:


Kun språkfil med norsk for Reunion 10 - kr 950,-


Oppgradering til Reunion 10 + norsk språkfil - kr 1.250,-


Fullversjon Reunion 10 + norsk språkfil - kr 1.550,-


Frivillig servicekostnad - kr 400,-


Ved bestilling - oppgi i tillegg til navn også adresse og telefonnummer. Dette for at jeg skal kunne nå dere hvis det er noe i tillegg til at jeg da også har mulighet til å «koble sammen» brukere som geografisk bor i nærheten av hverandre.


OBS!

Når dere bestiller - sett inn det aktuelle beløpet på konto 9499 05 51957. Denne kontoen er opprettet spesielt for dette for at jeg skal ha full kontroll på hvem som bestiller og betaler inn. HUSK å skrive inn hva bestillingen gjelder på innbetalingen. Jeg sender e-post med forklaring og språkfilen som vedlegg.


Serviceavgift

Jeg vil svare på alle spørsmål som refererer seg til denne språkfilen inklusiv hjelp i forbindelse med installering og evt. import av slektsdata fra andre programmer KUN til de som har betalt serviceavgift. Jeg kan imidlertid ikke påta meg supportjobb på selve programmet, men vil hjelpe sålangt jeg kan.


For at jeg skal kunne foreta rettelser underveis er jeg avhengig av konstruktive tilbakemeldinger i skriftlig form via e-post,  helst ledsaget av screendumps.


Dere som ønsker å bestille språkfil, oppgradering eller fullversjon av Reunion og evt. servicekostnad gjør dette til meg på e-post: steinole@broadpark.no 

HUSK at subject skal være: Bestilling Reunion 10
Last ned en tom familiefil her. Den er klar til å tas i bruk. Og er optimalisert slik at du slipper unna en masse innstillinger


Reunion 10.0.6

er siste versjon.


Norsk Språkfil 10.0.6 - 1.0.1 er siste versjon.


Les nyhet om Servicekostnaden.